Bemutatkozás Konzorcium Eredmények Kapcsolat és impresszum Ajánlat
  NYME MÖI
  MEGOSZ
  Erdőszöv Zrt.
  Mocz és Tsa Kft.
  Tilia Kft.
  Ártéri EBt.
Erdőszöv Zrt.

 

Az ERDŐSZÖV Zrt-t 1996-ban alapították magánszemélyek. A Társaság céljai és tevékenységei az erdőgazdálkodás teljes vertikumát felölelik, jellemzően a magán- és önkormányzati tulajdonú erdőkben. A társaság mintegy 4000 ha területen folytat erdőgazdálkodói, szakirányítói integrátori tevékenységet. Telephelyünk mellett 12ha területű csemete kert és I-214 anyatelep segíti a jó minőségű szaporítóanyag ellátását.

Erdészeti tevékenységünket saját gépparkkal végezzük, amelyek az alábbiak:
7 db VALMET mg. traktor 90-190 LE vonóerő teljesítménnyel
2 db T-130 lánctalpas erőgép
2 db rönkmarkolós MTZ
1 db LKT 80 csörlős vonszoló
1 db KAMAZ faanyagszállító KCR 8000 daruval
1 db ROTOR  tuskófúró
3 db ERTI-féle ültető
1 db suhángültető

A Társaság tevékenységét 2 erdőmérnök és 3 erdésztechnikus végzi, több évtizedes szakmai gyakorlati háttérrel, amiben benne foglaltatnak a múltban végzett erdőtelepítések és rendezetlen erdőterületek művelésbe vonása is.

A Társaság alkalmazottai tagjai az OEE-nek, valamint a MEGOSZ-nak is. Témavezetőként a társaság vezérigazgatója, Mihályfalvy István vesz részt a projektben, aki az Erdészeti Lapok Szerkesztő Bizottságának a tagja, a MEGOSZ alelnöke, a FAGOSZ alelnöke, a Pest Megyei Agrárkamara osztályelnöke, tagja a Pro Silva Hungariaea alapítvány kuratóriumának. A projektben közreműködik még Tóth Zsolt erdőmérnök, a Társaság vezérigazgató helyettese.


Tartalmi felelős: Facskó Ferenc - módosítva: 2007. október 3.